Ha tudni szeretnéd, milyen egy munkásszálló Székesfehérvár városában

Először is, le kell szögeznem, hogy én magam sem vagyok nagy munkásszállás-vendég. Az elmúlt néhány évben megszálltam ugyan pár szálláslehetőségen, azonban alapvetően sem utazom sokat és sokszor. A munkám miatt néha azonban mégis szükség van erre. Ráadásul nem is egy helyen, ügyfelek az ország minden területén vannak a cégünknél, általában másik nagyobb városokban, ahol üzleteik is vannak. Ez remek, hiszen a cégünk ennek köszönhetően biztos lábakon áll, azonban utazás szempontjából nem a legjobb. Most azonban szert tettem egy kis tapasztalatra egy új városban is. Ilyen tehát egy munkásszálló Székesfehérváron.

munkásszálló Székesfehérvár1_2

Amit a munkásszálló Székesfehérváron kínálni tud

A legtöbb munkásszálló hasonló feltételeket szab és hasonló körülményeket kínál. Ami számomra igazán fontos, hogy inkább kevesebb ember legyen egy szobában Ezzel nem is szokott gond lenni, mert ketten utazunk egy kolléganővel, akivel már meg is van a magunk kis rutinja, hogy ki használja előbb és utóbb a fürdőszobát. Ezért mi mindig olyan munkásszállót választunk, ahol van kétágyas szoba lehetősége. A munkásszálló Székesfehérváron is tudta ezt számunkra biztosítani. Általában két fős szobákat nem olyan nehéz kapni, akkor lenne nehezebb dolga az embernek, hogyha csak egy főre szeretne szállást. Úgy már nehezebb jó szobát kapni, főleg olcsón.

A két fős szoba tehát adott. A munkásszálló Székesfehérváron saját fürdőszobát tudott számunkra biztosítani a szobához, amit én nagyon szeretek és pártolok. Nem szeretem a közös fürdőket, szerintem senki sem szereti azokat. Éppen ezért, mi mindig ilyen szálláshelyet nézünk. A munkásszálló Székesfehérvár városában erre ügyelt, és készített ki nekünk a maradásunkhoz elengedhetetlen kiegészítőket is. Volt folyékony szappan, ami persze nagyon higiénikus, sokkal jobb mint a kemény változat, emellett pedig volt samponunk és tusfürdőnk is. Ez utóbbit én általában ki szoktam próbálni, szeretem megnézni, milyen illatok vannak, amiket eddig nem ismertem. A bőröm nem túl érzékeny, és nem vagyok allergiás semmire, így bátran merem a helyeken kipróbálni az új termékeket. A samponnal már más a helyzet, göndör hajú nőként kifejezetten erre a hajtípusra való termékeket használok és megvan a saját rutinom, amitől nem szeretek eltérni. Általában valamilyen semleges illatot szoktak felkínálni az embernek. Mondanám, hogy a férfiaknak rövid hajjal néhány napra nem is éri meg a munkásszállóra sampont vinnie, azonban akik a férfiasabb, markáns illatokat szeretik, azok számára egyértelmű, hogy az itt kapott samponok és tusfürdők nem lesznek a megfelelő kategóriába sorolhatók. Azonban akkor hatalmas segítséget jelentenek, hogyha az ember sikeresen otthon felejtette ezeket a higiéniai kiegészítőket.

A munkásszálló Székesfehérváron: hol, mikor, mennyiért?

Mi egy oldalon találtunk megfelelő helyet. A munkásszálló Székesfehérvár városában ezen az oldalon le volt előre ellenőrizve, az oldal biztosítja az embert a megfelelő körülményekről. Voltak már rossz élményeim ezzel kapcsolatban, nem fogom tagadni, az ember nem tudja, mire számíthat. Aztán megtaláltam ezt az oldalt, amely szerencsére gyakorlatilag minden nagyobb várost lefed az ország területén, és ebbe persze beletartozik a főváros is. Így már nem szoktam félni attól, hogy ilyen módon szálljunk meg, hanem csak felmegyek az internetre, megkeresem az oldalt és lefoglalom az adott város szálláslehetőségét. Persze akkor kicsit mérlegelni lehet, hogyha több lehetőség is van, azonban mivel ilyen alapos munkát végez ez a vállalkozás, így nem hirdet sok különböző lehetőségeket, hanem azt a párat tartja kézben nagyon alaposan, amikkel már eleve között szerződést, és lassan de biztosan nyit az új ügyfelek felé. Az oldalon lehet arról is biztosabb információkat szerezni, hogy az ember hogyan tartozhat az ügyfelek közé, hogyan hirdethetünk nála mi is munkásszállókat tulajdonosként. Szerintem megérheti a fáradtságot, mert nem én vagyok az egyetlen olyan munkás, aki eleve nem is az internetes hirdetések között keresgél, hanem egészen egyszerűen felmegy erre az oldalra és az itt található lehetőségek közül választ amelyik város esetében csak teheti.

Az árak nagyon változók lehetnek. Függ természetesen attól, hogy hány főre jön ki egy szoba, hogy mekkora a város, hogy a főváros-e egyáltalán. Sokszor két-három, maximum négyezer forintra jön ki egy éjszaka, ami tényleg nem sok egy átlagos szálláshoz képest, ahol gyakorlatilag ugyanilyen szolgáltatásokat kaphat az ember, nem többet. És persze az sem mindegy, hogy mennyire van a hely belvárosban, mi mellett helyezkedik el. A jó hír az lehet sokak számára, hogy sokszor a munkaadó meg is téríti a szálláshelyet számunkra, így nem saját költségből kell utaznunk sem.

munkásszálló Székesfehérvár1_4

A munkásszálló Székesfehérváron tehát…

Minden igényünknek megfelelt, volt saját fürdőszobánk, kaptunk kétágyas szobát, amit szerettünk volna. Még néhány extra felszerelést is kaptunk és volt egy tévé az ágyak mellett a szobában, így unatkozni sem unatkoztunk éppen. Összességében tehát nagyon megéri a munkásszállás nem csak Székesfehérváron, hanem sok más városban is. Az olcsó utazás pedig azt is lehetővé teszi a számunkra, hogy egy kicsit fesztelenül szórakozzunk a városban.